Funny Jokes For Kids

Looking for the best funny jokes for kids? We’ve got them for you.

Kids of all ages will love these family-friendly jokes. The silly humor in these jokes will bring a laugh and a smile to your children’s faces. Tell them one and they’ll want to hear more!

The best funny jokes for kids

Funny Jokes for Kids image

1.) What do kids play when they can’t play with a phone?
ANSWER: Bored games.

2.) Why did the teddy bear say no to dessert?
ANSWER: Because she was stuffed.

3.) What musical instrument is found in the bathroom?
ANSWER: A tuba toothpaste.

4.) Why did the God of Thunder need to stretch his muscles so much when he was a kid?
ANSWER: He was a little Thor.

5.) What kind of tree fits in your hand?
ANSWER: A palm tree.

6.) What kind of music do mummies listen to?
ANSWER: Wrap music.

Animal jokes for kids

Animal Jokes image

7.) Why do ducks have tail feathers?
ANSWER: To cover their buttquacks.

8.) Where do fish keep their money?
ANSWER: In the river bank.

9.) What do you call a cow with two legs?
ANSWER: Eileen.

10.) What do you call a dog magician?
ANSWER: A labra-cadabra-dor.

11.) What do birds give out on Halloween?
ANSWER: Tweets.

12.) What do you call two monkeys sharing an Amazon account?
ANSWER: PRIME-mates.

You might like Black History Facts Quiz

Animal Jokes for Kids image

13.) What did the Dalmatian say after lunch?
ANSWER: That hit the spot.

14.) What do you call a dinosaur that is sleeping?
ANSWER: A dino-snore.

15.) Why did the daddy rabbit go to the barber?
ANSWER: He had a lot of little hares.

16.) Why did the dinosaur cross the road?
ANSWER: Because the chicken wasn’t born yet.

17.) What event do spiders love to attend?
ANSWER: Webbings.

18.) Can a kangaroo jump higher than the Empire State Building?
ANSWER: Of course, the Empire State Building can’t jump.

You might like LEGO – Background, Celebrity Fans, and Fun Facts

Silly humor for kids

Hilarious humor image

19.) Why didn’t the lamp sink?
ANSWER: It was too light.

20.) How do you know when a bike is thinking?
ANSWER: You can see its wheels turning.

21.) What do you call a droid that takes the long way around?
ANSWER: R2 detour.

22.) What time is it when the clock strikes 13?
ANSWER: Time to get a new clock.

23.) What building in your town has the most stories?
ANSWER: The public library.

You may like:

RiddleBees™-350

RiddleBees: Question and Answer Game

Silly humor image

24.) When you look for something, why is it always in the last place you look?
ANSWER: Because when you find it, you stop looking.

25.) What do you call a boomerang that won’t come back?
ANSWER: A stick.

26.) Why is it so windy inside a stadium?
ANSWER: There are hundreds of fans.

27.) What did the left eye say to the right eye?
ANSWER: Between us, something smells.

28.) What falls in winter but never gets hurt?
ANSWER: Snow.

Check out 13 Ways To Limit Screen Time (and enjoy life!)

Science jokes for kids

Science jokes for kids image

29.) How did Benjamin Franklin feel when he discovered electricity?
ANSWER: Shocked!

30.) What is a tornado’s favorite game to play?
ANSWER: Twister.

31.) What did the limestone say to the geologist?
ANSWER: Don’t take me for granite.

32.) What does a cloud wear under his raincoat?
ANSWER: Thunderwear.

33.) How does the moon cut his hair?
ANSWER: Eclipse it.

34.) How does a scientist freshen her breath?
ANSWER: With experi-mints.

Food funnies for kids

Funny food jokes image

35.) What do you call cheese that isn’t yours?
ANSWER: Nacho cheese.

36.) Why was the baby strawberry crying?
ANSWER: Because her mom and dad were in a jam.

37.) What did the little corn say to the mama corn?
ANSWER: Where is pop corn?

38.) Why did the cookie go to the hospital?
ANSWER: Because he felt crummy.

39.) Why did the student eat his homework?
ANSWER: Because the teacher told him it was a piece of cake.

40.) How does a cucumber become a pickle?
ANSWER: It goes through a jarring experience.

Food Funnies image

41.) What did the frog order for lunch?
ANSWER: A burger and a diet croak.

42.) What did one plate say to the other plate?
ANSWER: Dinner is on me.

43.) What’s worse than finding a worm in your apple?
ANSWER: Finding half a worm.

44.) Why shouldn’t you tell secrets in a corn field?
ANSWER: There are too many ears.


There you have it — some of the best funny jokes for kids you’ll find anywhere. To wrap it all up, we offer one more just for the heck of it:

45.) How do dogs always know who is calling on the phone?
ANSWER: They have a collar ID.

Be sure and check out these fun riddles for kids:


Animal Riddles for Kids

Famous Women Riddles

Brain Teasers For Kids

Know Your Idioms Challenge.